Tooted märksõnaga alborzi reisibüroo (3)

RUM FAROL

RUM FAROL

Distillatori inspiratsioonist sündinud, Rum Farol on loodud kirest avastada uusi maitsehorisonte. Ainult Portugali tootmine, Rum Farol on tulemuseks looduslikele protsessidele, mis hõlmavad suhkruroo pressitud mahla fermentatsiooni ja destilleerimist, mille aroomiprofiil on tagatud.
ROSATO SALENTO - ROOSA VEINID SALENTOST

ROSATO SALENTO - ROOSA VEINID SALENTOST

Viinamarjad: Negroamaro – must Malvasia – Primitivo Tootmispiirkond: Taranto idapoolne ala Muldade tüüp: Punane muld, segatud kivide, tuha ja/või lubjakiviga Viinapuu kasvatamise tüüp: Toetatud alberello Viinamarjaistanduse keskmine vanus: 15 aastat Keskmine tootmine / hektar: 90/120 kvintalit viinamarju Saak: September Viinamarjade korjamise meetod: Käsi Alkohol: 11% -12% vol. Värv: Elav roosa Aroom: Iseloomulik veinine Maitse: Kuiv, väga harmooniline Serveeringu temperatuur (celsius): 8° 10° C Soovitatav: Aperitiiv, kala ja Itaalia eelroad, meretoidud, delikaatsed supid, samuti köögiviljad, mozzarella ja värske juust.
MURISTELLU - Rosso IGT Isola dei Nuraghi

MURISTELLU - Rosso IGT Isola dei Nuraghi

Saadud peaaegu puhta töötlemise kaudu viinamarjasordist Bovale Sardo (kohalikult tuntud kui Muristellu), kohaliku sordi usaldusväärne tõlgendus selles vein. Tulemus aeglasest fermentatsioonist väikestes roostevabast terasest mahutites ja pikaajaline küpsemine väikestes Prantsuse tammevaatides 3 aastat, millele järgnes üle aasta kergelt lamavas pudelis küpsemine. Sügav rubiinpunane värv violetsete nootidega, avab nina ees maestoso, kivi ja grafiidi ning väikeste mustade marjade nootidega. Maitses vabastab see oma soojust, millele järgneb pehmete ja ümbritsevate tanniinide struktuur, paljastades musta kakao noote. Filtreerimata vein, võimalikud setted ei kahjusta kvaliteeti, vaid rõhutavad tüüpilisust ja tõendavad meie veinitootmisprotseduuride terviklikkust ja loomulikkust. Suurepärane koos rikkalike ja struktuursete roogadega, nagu jahimeeste teised toidud, punane liha ja küpsetatud juustud.